prikkel je brein

Glimlachend zoomen

Videocalls worden nog belangrijker dan dat ze nu al zijn geworden. We beginnen er allemaal al aan te wennen en worden er steeds beter in. Oke.., vooral met digitale bedrijfsborrels ;)Maar wat nou wanneer je videocalls in het Engels moet gaan doen terwijl je twijfelt aan je Engelse vocabulaire of uitspraak. Hoe langer hoe meer mensen lopen hier nu tegenaan. In 3 sessies help ik je om comfortabel en glimlachend je call in te gaan!

MINDSTORMS

Creatief zijn in zakelijke termen is niet een soort van recreatief doel om de ‘troepen’ tevreden te houden. Het gaat over creativiteit met een doel.

Het doel van een bedrijf is om de impact en de prestaties van de onderneming te verbeteren. Dus elke creatieve strategie gaat om het verbeteren van producten en diensten alsook om het bedenken van nieuwe mogelijkheden of kansen.

powerbank jezelf

Door de enormiteit van het gebruik van onze geliefde mobiele telefoons heeft bijna iedereen er eentje.. de oplader. Met deze powerbank kunnen we onze telefoon waar dan ook opladen. Maar wat nou als wij in onszelf een Powerbank hebben die ons zelfvertrouwen kan opladen? Dat kan! Ga mee en creer in een halve dag jouw eigen persoonlijke energie aanbieder.

business hide-out/retreats

De hideouts en retreats van AwareMotivation zijn zo opgezet dat je alles wat je daar hebt ervaren kunt meenemen naar huis en dat daar moeiteloos voort te zetten. Ont-leren is nog nooit zo leuk geweest. En de impact nog nooit zo groot! Ook voor je bedrijf en medewerkers. 

review #2

‘..Met humor, lijfwijsheden en wetenschap uit eeuwenoude tradities. Door zijn zinspelende visie op persoonlijk leiderschap is het de eye-opener voor jezelf…’

 

– Anna –