geen rust in je hoofd is niet raar

roze olifanten...

In de persoonlijke coaching gebruik ik elementen uit verschillende technieken. Van NLP tot systemisch werk. Op basis van hypnotherapie. Hiervoor hoef je geen roze olifanten te zien vliegen of bomen te knuffelen in het park. Bij mij kan je jouw shit neerleggen, natuurlijk. Maar ik zie mijzelf meer als een soort ‘Binnenhoofdarchitect’.

 

 

waar kan je het met mij over hebben

Over heel veel dingen. Examenvrees, faalangst, Corona stress, intieme blokkades, bindingsangst/verlatingsangst (super ‘populair’ nu), onzekerheden in je relatie, werk, etc. Eigenlijk alles waar je zelf wat op vastloopt.

Belangrijk! Ik behandel geen zware verslavingen of suïcidaliteit! Hiervoor zijn via de arts of GGZ fantastische specialisten beschikbaar.

hoe ben ik als jouw coach?

Als coach ben ik iemand die jou serieus neemt en je kan laten lachen tijdens een sessie. Die je anders naar dingen of jezelf kan laten kijken waardoor je fijner, prettiger en leefbaarder met situaties om kunt gaan.

Daarnaast, ik ben best aardig. Leuk ook wel. Maar ik ben vooral duidelijk! We gaan met elkaar een traject in met een verwachting. Ik ga er dan ook vanuit dat we er met elkaar 100% voor gaan.

Die onzichtbare middelvinger

Yep.. die is er! Zonder dat je het in de gaten hebt, bepalen onze ‘kleine’ hersenen voor 90% ons lichaam, onbewuste gedachten en leven. 90%!!!  Wanneer je zelf life sucks denkt, zeggen jouw kleine hersenen (jouw veiligheids-bodyguard) “Check. Ontvangen. Gaan we doen. Opgeslagen in het algoritme”. Jij zelf bepaald dus. Maar die 10% van onze bewuste hersenen is veel sterker geworden. Wij kunnen die 90% nu voor ons laten werken. Leuker kunnen we het maken. Makkelijker ook.

“Arnout is een scherpe denker en leest mensen met zijn gevoel. Geen zweverige prietpraat maar concrete handvatten heb ik gekregen om mij verder te ontwikkelen. Hier ben ik erg blij mee. En nu op dit punt, blijf ik door de “ onderhouds” gesprekken scherp zijn de doelen nog steeds helder…

-Eva-